Kunstlinks.dk

Moderne Skandinavisk Kunst

KUNSTNER KARIN SKOVBON

kunstlinks.dk Karin Skovbon

Originale malerier, akvareller og collager fra Karin Skovbon

Karin Skovbon er autodidakt billedkunstner fra Aarhus, men for cirka et årti siden siden flyttede hun til København. Hun startede sit maleri for alvor i 1995, hvor det endte med hun fik sin første udstilling.

Siden har det gået stærkt og har efterfølgende haft en del udstillinger i ind- og udland. Hun har også været med til opstart af et lille galleri i København, sammen med 5 andre kunstnere for nogle år siden.

Karins kunst
Hun arbejder både med akryl på lærred, akvareller og billedkollager, og prøver hele tiden at forny sine teknikker og teste de valgte materialer af. Inspirationen til hendes værker finder hun overalt i byens liv eller på ferier, det kan være farven på en gammel dør i Barcelona, eller et postkort fra et loppemarked eller nogle knækkede fliser fra sine daglige gåture med hunden.

Farver og lag
Teksturen i hendes værker kommer sammen med de mange lag, og de bliver først til efter mange overvejelser om farver og sammensætninger. Hun bruger gerne spartel, fingre eller en svamp for at finde det rette udtryk frem i sine værker.

Kontaktinformation
Karin Skovbon
Telefon: 5092 8220
Email: karinstroemolsen@gmail.com

Se mere på kunstnerens hjemmeside: www.karinskovbonart.dk

Herunder et lille udvalg af hendes farvestrålende værker:

kunstlinks.dk Karin Skovbon
kunstlinks.dk Karin Skovbon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.