Kunstlinks.dk

Moderne Skandinavisk Kunst

KUNSTNER LISBETH CHRISTENSEN

Lisbeth Christensen – en farverig kunstner

Kunstner Lisbeth Christensen (f. 1962) har altid udtrykt sig gennem form og farver. Hun blev som ganske ung uddannet dekoratør og skiltemaler og arbejdede derefter mange år med skiltedesign, messeudstillinger, tekstiltryk og design.

Efter en årrække, hvor det kreative mest var en fritidsbeskæftigelse, er det nu igen det primære med akrylmaling i fokus. Hendes billeder er meget farverige med stærke og klare farver og motivet er alt fra abstrakt til mere naturtro, hvor der er en stemning eller figur som giver mulighed for videre fortolkning.

Udtryk på store formater
Lisbeth Christensen maler mest på store lærreder, da det for hende giver de bedste muligheder for at udtrykke sig gennem de stærke farver og bløde former som er hendes kendetegn.

Hverdagens oplevelser, lyset og naturen og specielt skoven og fuglene er en stor inspirationskilde, hvilket også kan ses i mange af malerierne..

Bogensevej 12, Middelfart er indrettet til atelier, der både fungerer som værksted, med alle de udfoldelsesmuligheder man kan ønske sig og til udstilling af hendes malerier, der ikke er ude at hænge i virksomheder, institutioner, lægehuse samt andre gallerier.

Lige siden 1. udstilling har der været stor efterspørgsel efter hendes billeder og hun har derfor altid billeder på udstilling.

Kontaktinformation
LCH Malerier
Bogensevej 12 stuen
5500 Middelfart

Mobil: 51512915
Mail: LCH@malerier.art

Find flere billeder på www.malerier.art

Instagram: @lchmalerier