Kunstlinks.dk

Moderne Skandinavisk Kunst

RANDI KRISTIN STRAND – BILLEDKUNSTNER

Farverigt og spændende univers af Randi Kristin Strand.

Randi Kristin Strand er oprindelig grafisk designer og har drevet sit eget designbureau i mange år. Hun arbejder nu med kunst på fuld tid og bor på Jar i Bærum, nær Oslo, hvor hun også har atelier på Grini Mølle.

Hun får inspiration fra bl.a. det pulserende liv i New York, personlige oplevelser, indtryk og forskellige observationer.

Hun bygger sit billede op fra forskellige fotos og derefter maler det op på lærred med akrylmaling og olie farvekridt. Jeg synes det er tydeligt se hun fanger nuet i sine billeder og at hendes baggrund som grafisk designer træder frem, i form af tekstelementer og en flot bluragtig oplevelse der underbygger det visuelle udtryk.

Musikken spiller en vigtig rolle, når hun maler. Energien fra sine yndlingskunstnere påvirker ofte stemningen i malerierne. Hun har de sidste seks måneder arbejdet på et projekt, hvor hun bruger Simon & Garfunkel sange fra albummet “Tales of New York” som inspiration til hendes malerier. Hun var i New York i maj 2013 og fundet de emner for denne serie.

Hun er representeret på Hole Artcenter – Se mere på www.holeartcenter.com

Kontakt:
Billedkunstner Randi Kristin Strand
Mail: randik @ me.com
Telefon: +47 9018 1017

Se flere billeder på hendes website på www.randi-kristin-strand.com
Besøg og like Randis fanside på Facebook 

Herunder ses et udvalg af hendes værker:

Kathy´s Song 60x80

Bye bye love 120x50

A Heart in New York 60x90

Randi Kristin Strand1

Opdateret juni 2017.